Byrådet sender 1 mio. kroner til landsbyerne | Nyheder

Fredericia Byråd har besluttet at sende 1 mio. kroner til landsbyerne i kommunen. Pengene er taget fra det udvidede anlægsbudget på 165 mio. kroner, som skal være med til at holde hjulene i gang under coronakrisen.

På onsdagens møde i Demokrati- og Borgerudvalget drøftede udvalget rammerne for anlægspuljen. For at få andel i puljen skal projektet være til gavn for beboerne i lokalområderne, herunder ikke mindst for børn og unge. Projektet skal kunne gennemføres i 2020, og så vil udvalget lægge vægt på, at projektet indeholder bæredygtige løsninger og fører til driftsoptimeringer. At der bliver givet penge til landsbyerne glæder den nye næstformand Anette Hyre-Jensen. Hun overtager posten fra Lise Nielson, der stadig er et engageret medlem af udvalget. Lise er meget tilfreds med, at udvalget fortsætter, og at udvalget får mulighed for at løfte denne opgave.

”Jeg er glad for, at vi har fået mulighed for at tilgodese landsbyerne med penge til lokale ildsjæle, der er med til at gøre vores kommune endnu bedre. Landsbyerne har mange engagerede og initiativrige mennesker, der har en masse gode idéer, som vi ser frem til at understøtte og bakke op”, siger den nye næstformand i Demokrati- og Borgerudvalget Anette Hyre-Jensen.

Sådan søger du anlægspuljen
Beboerforeningerne vil i de kommende dage modtage et brev om puljen.  Ansøgningerne behandles løbende og information om, hvordan foreningerne søger anlægspuljen findes på kommunens hjemmeside under Demokrati- og Borgerudvalget: https://www.fredericia.dk/politik/byraad-udvalg/udvalg/demokrati-borgeru…

 

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top