25-års jubilæum for Feriesjov: Sommerferien er fyldt med gratis oplevelser for børn og unge | Nyheder

Når skoleåret slutter og dansk, matematik, engelsk og de andre skolefag erstattes af sommerferie, så starter højsæsonen for både Feriesjov og F**Weeks, der nu er klar med dette års program, der er fyldt med gratis aktiviteter for børn og unge.

Igennem 25 år har Fredericia Kommunes børn mellem 6 og 13 år haft mulighed for at deltage i Feriesjov. Siden er F**Weeks kommet til, hvilket betyder, at der gennem hele sommerferien er mulighed for fællesskab, oplevelser og aktiviteter for børn og unge.

F**Weeks har blandt andet skate, gokart, kajak, golf, kreative workshops, markedsdag, fællesspisning og graffiti-workshop med fokus på Slaget ved Fredericia 1848 på programmet.

Hos Feriesjov er programmet blevet til i samarbejde med en række lokale foreninger, og her kan man blandt andet tilmelde sig kampsport, badminton, snorkeldykning, dans, skydning, safari på Lillebælt, forfatterskole, BMX, bueskydning og overnatning på volden mellem 5. og 6. juli.

“Jeg er meget tilfreds med, at vi igennem 25 år har tilbudt Feriesjov i sommerperioden med så mange spændende og forskellige aktiviteter for børn og unge. Programmet er blevet til i tæt samarbejde med Fredericia Kommunes mangfoldige foreningsliv. Og der er ingen tvivl om, at Feriesjov har en kæmpe værdi for deltagerne, der i løbet af sommerferien prøver kræfter med fritids- og idrætsaktiviteter, som de måske fortsætter med på den anden side af sommerferien,” siger Peder Tind, der er formand for Kultur- og Idrætsudvalget.

Og han bakkes op af Pernelle Jensen, der er formand for Unge- og Uddannelsesudvalget.

“Det er vigtigt, at ingen børn og unge sidder alene i løbet af sommerferien, men at de i stedet har et fællesskab, de kan være en del af. Det fællesskab kan de finde i både F**Weeks og Feriesjov, som er to meget værdifulde tilbud. Jeg håber, at rigtig mange unge vil tage imod tilbuddet. Aktiviteterne i årets program dækker i hvert fald bredt, og appellere til mange forskellige typer af unge – der er kort sagt noget for enhver smag, ” siger hun.

Fakta om Feriesjov og F** Weeks

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top