TILMELD dig borgermødet om budget 2021

Det sker på Det Gl. Seminarium, Søndergade 12 i Haslev i byrådssalen, hvor alle er velkommen til at møde op. Der er dog et begrænset antal pladser, så vi kan sikre tilstrækkelig afstand og dermed undgå spredning af coronavirusset.

Derfor skal du tilmelde dig borgermødet ved at sende en mail til budget2021@faxekommune.dk

Borgermødet bliver transmitteret direkte via kommune-tv.dk og på Faxe Kommunes hjemmeside, så man kan følge med hjemmefra.

Borgmester Ole Vive og gruppeformændene fra de politiske partier i byrådet vil besvare så mange spørgsmål, som muligt.

Hvis man ønsker at stille spørgsmål til byrådet og deres arbejde med budgettet, kan man allerede nu sende en mail. Det er til budget2021@faxekommune.dk.

Følgende er deltagende i debatten fra byrådet:

Borgmester Ole Vive (V), Anne Camilla Meyer (A), Michael Rosendahl (V), Eli Jacobi Nielsen (O), René Tuekær (L), Nadia Bruun Thurø (Ø), Henrik Friis (F), Mikkel Dam (I) og Michael Christensen (C).

Programmet er som følger:

Kl. 19.00​ Velkomst ved borgmester Ole Vive

Kl. 19.05​ Præsentation af forslag til budget 2021 – 2024 ved borgmesteren