Faxe Kommunes direktion fuldtallig igen

Med ansættelsen af Ida Byrge Sørensen som direktør i Faxe Kommune er kommunens øverste ledelse atter fuldtallig. Fra april slutter hun sig til direktionen, som består af direktør Marianne Hoff Andersen og kommunaldirektør Thomas Knudsen.
 
Det var byrådet, som mandag blev enig om at byde Ida Byrge Sørensen velkommen.
Det glæder borgmester Ole Vive at få endnu en stærk direktør med ombord.
 
– Vi havde et stærkt felt af ansøgere. Faktisk havde 44 meget kvalificerede kandidater søgt direktørstillingen hos os, fortæller borgmester Ole Vive.
 
– Det glæder mig virkelig, at Ida Byrge Sørensen har sagt ja tak til jobbet. Hun er engageret og fremstår nysgerrig og videbegærlig i forhold til vores organisation og Faxe Kommunens potentiale inden for erhvervsudvikling og bosætning. Jeg er overbevist om, at hun – og den nu fuldtallige direktion – får skabt gode resultater for erhvervslivet, borgerne og medarbejderne.
 
Ida Byrge Sørensen har de seneste år arbejdet som centerchef for Sundhed & Omsorg i Guldborgsund Kommune. Hun har 11 års erfaring som chef fra tre forskellige kommuner og kommer derfor til Faxe Kommune med et bredt indblik i både kommunale udfordringer og løsninger.
 
Hun er gift, bor i Maribo og parret har to voksne døtre, som i dag bor i København.
 
– Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af Faxe Kommune – en vækstkommune med fokus på mulighederne inden for erhvervsudvikling, turisme og bosætning, med alt hvad dertil hører af velfærdstilbud og foreningsliv. Det er et spændende felt at træde ind i. Jeg har hurtigt fornemmet der er et stort engagement både politisk og administrativt og glæder mig til at blive en del af holdet, siger Ida Byrge Sørensen.
 
Faxe Kommune arbejder strategisk tværgående.
Ikke mindst derfor har stillingen været fagligt og personligt motiverende for Ida Byrge Sørensen at søge.
 
– Det er rigtigt, at mange kommuner taler om at arbejde på tværs for at skabe de bedste løsninger sammen med borgerne. Men det er altid forskelligt, hvor “moden” en kommune er til at gå nye veje. Faxe Kommune er klar – ja faktisk allerede i gang med at arbejde på tværs af forskellige fagligheder, og det ser jeg frem til at bidrage til, tilføjer hun.
 
Kommunaldirektør Thomas Knudsen begejstret over det kommende samarbejde.
 
– Ida Byrge Sørensen har talt sig stærkt ind i vores ledelsesmæssige og strategiske beslutninger. Hun har blik for vores retning, og hun har meget erfaring at byde ind med. Vi glæder os til det kommende samarbejde, siger Thomas Knudsen.
 
Arbejdsfordelingen i direktionen bliver endeligt besluttet, når de tre direktører er samlet fra april måned.
 
 
 

Se den originale nyhed fra Faxe Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top