Faxe Kommune søger centerchef for Økonomi

Centerchef for Økonomi

Faxe Kommune

Faxe Kommune har rigtig gode rammevilkår. Vi er en oplandskommune med storslået natur og veletablerede bysamfund. Lige nu har vi den største procentvise befolkningstilvækst i Region Sjælland.

Vi søger en ny økonomichef, der både kan arbejde strategisk, taktisk og operationelt med et stærkt fokus på kerneopgaven: Økonomistyring. Du skal som økonomichef kunne balancere ansvaret for den overordnede økonomiske styring med evnen til at servicere områder med meget forskellige fagligheder, opgaveløsninger og behov.

Som centerchef i Faxe Kommune deltager du både i den tværgående, strategiske ledelse af kommunen, og samtidig har du dit eget ledelsesrum med stor handlefrihed.

Medarbejderne er en af Faxe Kommunes vigtigste ressource. Derfor er det helt centralt, at du motiveres af personaleledelsen og samlingen af Center for Økonomi, der er relativt nyetableret.

Vi leder efter en økonomichef, der bidrager til at bygge bro på tværs af kommunen. Som leder lægger du vægt på trivsel, inddragelse, tværfagligt samarbejde og følgeskab. Du bidrager selv med nysgerrighed, åbenhed og en stor interesse for både økonomi og ledelsesfaget. Andre krav og forventninger til den nye chef er beskrevet i en job- og personprofil.

Du er velkommen til at ringe til kommunaldirektør i Faxe Kommune Carsten Riis (2566 9979) eller partner i Genitor Trine Kern Schandorff (3141 0255), hvis du har spørgsmål til jobbet.

Ansøgningsfristen er den 8. november 2021.

Du kan søge stillingen nedenfor.

Se stillingsopslaget hos genitor.dk

Se job- og personprofil (pdf)

Søg stillingen

Se den originale nyhed fra Faxe Kommune