Få et fantastisk en-dags-job som valgtilforordnet den 16. november

Der er kommunalvalg tirsdag den 16. november 2021 – og du kan komme med helt ind i maskinrummet og opleve valget bag kulissen, hvis du melder dig som valghjælper (tilforordnet) på et af 
kommunens syv valgsteder.

Vi skal bruge i alt 20 tilforordnede fordelt på valgstederne.

Vi kan garantere dig følgende:
• En meget lang dag – du skal møde kl. 07.00 på valgstedet og du skal være der til midnat (du får både mad og drikke og pauser undervejs)
• Lav hyre – et skattepligtigt beløb (diæt) på 870 kroner i alt
• Varierede opgaver – du kommer til at modtage valgkort, udlevere stemmesedler, hjælpe vælgerne med at finde ind og ud af stemmeboksene og du er med til (fra kl. 20) at tælle alle stemmerne op
• En speciel oplevelse – der er altid en helt særlig og intens stemning, når vores demokrati udfolder sig der, hvor det betyder allermest for de fleste: nemlig lokalt. Det er ret fedt at være med til!

Du skal have valgret for at kunne melde dig som valghjælper. 
Det vil sige, at du på valgdagen skal være fyldt 18 år, du skal bo i 
Faxe Kommune, og så skal du have dansk indfødsret, være statsborger i EU, Island eller Norge, eller ”uden afbrydelse haft fast bopæl i riget i de sidste 4 år forud for valgdagen”.

Du skal selv sørge for transport til og fra det valgsted, du skal være på. Du får ikke tilskud til transporten og husk, at der ikke kører offentlig transport sent om aftenen.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig via formularen her. 

I tilmeldingsformularen skal du skrive dit cpr-nummer, dit fulde navn, din adresse og kontaktoplysninger, og så skal du også vælge hvilket valgsted du helst vil deltage på, i prioriteret rækkefølge. 
Valgstederne ligger i byerne: Dalby, Faxe, Faxe Ladeplads, Karise og Rønnede. 
Valgstederne i Haslev skal vi ikke bruge til.

Mere information følger

Når du tilmelder dig via QR koden, og valgsekretariatet har tildelt dig et valgsted, får du et informationsbrev i din e-boks (senest den 8. oktober ). Vi sender en udførlig vejledning om din deltagelse ved valget omkring midt oktober.

Spørgsmål 

Kontakt valgsekretariatet på mail: valg@faxekommune.dk eller på telefon 5620 3701.

Se den originale nyhed fra Faxe Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top