testambassadører går rundt i aalborg

06. maj 2021

Fredag den 7. maj og lørdag den 8. maj kan du møde 20 testambassadører i blå veste, som kommer fra Styrelsen fra Patientsikkerhed. De går rundt i otte forskellige områder i Aalborg med en venlig opfordring til at huske at blive testet for COVID-19. Det skal forebygge nye smitteudbrud.

De 20 test-ambassadører fra Styrelsen fra Patientsikkerhed skal fredag og lørdag støtte op om den præventive indsats, som Aalborg Kommune allerede har i gang. Testambassadørerne kommer til at gå rundt i bydele og boligområder og uddele flyers med en opfordring til at blive testet.

“Vi er rigtig glade for den præventive hjælp fra sundhedsmyndighederne, for vi tager COVID-smitten alvorligt. Vi har set lokale smittestigninger, og det gælder om at få stoppet flest mulige smittekilder. Hvis vi kan være med til at få endnu flere til at blive testet, og én af de personer, så bliver testet positiv, kan vi være med til at undgå at flere bliver smittede. På den måde får vi stoppet, at det udvikler sig måske til syv nye smittede,” siger Denise Bakholm, der er chef for Center for Tværfaglig Forebyggelse.

“Testambassadørerne kan også hjælpe os med den præventive indsats ved at opfordre folk til at huske at blive testet regelmæssigt. De vil komme med venlige, men præventive råd samt en opdatering på skrift om, hvor folk kan blive testet lokalt,” siger Denise Bakholm.

De 8 områder med testambassadører

  1. Nytorv, 9000 Aalborg
  2. Kastetvej, 9000 Aalborg
  3. John F. Kennedys Plads, 9000 Aalborg
  4. Torvet, 9400 Nørresundby
  5. Løvbakken, 9400 Nørresundby (Løvvangscenteret)
  6. Vejgård Torv, 9000 Aalborg
  7. Grønlands Torv, 9210 Aalborg SØ
  8. Saltumvej, 9220 Aalborg Ø

Se den originale nyhed fra Aalborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen