Landssævne

FODBOLDGLÆDEN BOBLER I SVENDBORG

Med en donation på 394.000 kroner øremærket til fodboldaktiviteter kan Svendborgs borgere og gæster se frem til meget mere fodboldsjov, når Danmarks største idrætsfest skyder afsted i uge 26 – og Svendborg for en uge forventes at vokse med ekstra 50.000 mennesker.

“Sydbank investerer i aktive fællesskaber, der kan skabe samhørighed og minder for livet. Den mulighed ser vi i DGI Landsstævne, som heldigvis er med på, at vi sætter ekstra fokus på fodbolden. Fodboldens fællesskab står allerede Sydbank særligt nær”, forklarer filialdirektør Christoffer Klok med et smil og en klar reference til Sydbank Pokalen.

Danmarks nok mest traditionsrige fodboldturnering startede helt tilbage i 1955, og vinderen af årets turnering, som findes d.26. maj på Brøndby Stadion, er garanteret et europæisk eventyr, hvilket sætter turneringen i høj kurs hos både klubber og fans.

En sejr i fodboldturneringen til DGI Landsstævne giver ikke billet til Europa League, men mindre kan også gøre det. I Svendborg kommer det til sommer til at dreje sig om fællesskab, nye oplevelser og samvær i sportens tegn – mere end om benhård konkurrence. Hver ting til sin tid, som Svendborgs borgmester forklarer det:

“Svendborg rummer både ambitiøse idrætsspor for vores unge elitestuderende og idræt på et mere socialt fokuseret niveau, som det vi oplever til sommer med DGI. Det giver sammenhold og fremdrift. Fodboldsporten har stolte traditioner i Svendborg, så det falder både let og naturligt at få Sydbank Fondens meget flotte donation i spil med fodbolden i fokus”, siger en boldglad borgmester Bo Hansen.

Ved dagens donationsoverrækkelse fik både borgmesteren og filialchefen lov til at prøve kræfter med deres egne boldfærdigheder, da udfordringslystne ungdomstalenter fra SFB gav de to herrer kamp til stregen.

Nye sociale fodboldoplevelser bliver der mange af til sommerens DGI Landsstævne, hvor du kan få målt styrken i dit skud, prøve kræfter med fodbold-dart og meget mere.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Bo Hansen, borgmester, Svendborg, mobil 2927 2959

Christoffer Klok, filialdirektør, Sydbank, mobil 20438176  

Se den originale nyhed fra Svendborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen