Tre servicer for borgerne genåbner fredag den 21. maj

Den nyeste aftale i Folketinget om genåbningen af samfundet under Covid-19 pandemien betyder, at der nu også er en plan for, hvornår de administrative medarbejdere kan vende tilbage til deres kontorer i Sønderborg Kommune.
 
20 procent af medarbejderne i Sønderborg Kommune kan vende tilbage på arbejdspladsen fredag den 21. maj, og i forlængelse af den genåbning har Sønderborg Kommune valgt at åbne tre borgerrettede funktioner først.
 
Det vil sige, at Erhvervsservice på Rådhustorvet, Turistkontoret på Perlegade og Kvik-Caféen for byggesager i Rådhusannekset åbner fuldt fra fredag den 21. maj 2021 og er klar til at betjene kunderne fysisk igen.
 
– Smittetrykket i Sønderborg Kommune er utrolig lavt og har været det i en længere periode. Derfor har vi i Sønderborg Kommune også tidligere i maj åbnet fuldt op for fysisk fremmøde i Borgerservice og Jobcenteret. Nu fortsætter vi den linje med at åbne op for andre borgerrettede aktiviteter i kommunen ved at genåbne Erhvervsservice, Turistkontoret og Kvik-Caféen for byggesager. Senere indfases de øvrige, administrative medarbejdere efter de retningslinjer, der er vedtaget af Folketinget i den nye genåbningsplan, siger kommunaldirektør Tim Hansen. 

For alle tre servicer gælder de normale åbningstider, der også var gældende før nedlukningen, og der er indtil videre stadig krav om brug af mundbind eller visir, når man besøger Erhvervsservice, Turistkontoret og Kvik-Caféen.
 
Udfasningen af hjemmearbejde for administrative medarbejdere sker i tre faser:
Den 21. maj 2021 kan 20 procent vende tilbage.
Den 14. juni 2021 bliver det sat op til 50 procent.
Den 1. august 2021 sættes det op til 100 procent.
 
Krisestaben i Sønderborg Kommune opfordrer fortsat til, at flest mulige møder og arrangementer i Sønderborg Kommune de kommende måneder holdes digitalt, og at man har fokus på, at fysiske møder – på tværs af enheder – skal ske i begrænset omfang for at undgå smittespredning af Covid-19.

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen