Sønderborg Kommune køber Storegade 47 i Nordborg

For at sikre den fortsatte udvikling af Nordborg midtby har Sønderborg Kommune besluttet at købe ejendommen Storegade 47 i Nordborg. Og det er en langsigtet investering.
 
– Der sker rigtig meget i Nordborg og på Nordals nu og i de kommende år blandt andet hos Udviklingsforum Nordals og Nordborg Slots Efterskole. Der er forskellige planer og ideer til, hvad der kan ske med ejendommen og pladsen, den ligger på, og når der er en samlet plan for området, så kan vi se, hvad der skal ske med ejendommen. Nu har vi i hvert fald sikret os den, siger Sønderborg Kommunes borgmester, Erik Lauritzen. 

Købet giver Sønderborg Kommune mulighed for at rive ejendommen ned, hvis det på sigt viser sig, at det vil give god mening for at lave en mere attraktiv bymidte.
 
– Det er vigtigt for byrådet at sikre sig, at vores planer for en levende by kan virkeliggøres, så der kommer bedre sammenhæng i Nordborg centrum. Det er med til at understøtte Byrådets vision om bæredygtige byer, lokalsamfund og fællesskaber, fordi vi udvikler på Nordals, siger borgmesteren. 

Købsprisen for ejendommen er i alt 1,135 mio. kr., og i første omgang lejer kommunen Storegade 47 ud.

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen