Snart er der kun et år til touren

Snart er der kun et år til touren

Snart er der kun et år til touren

KommuneNyheder - Snart er der kun et år til touren

Den 3. juli 2021 markerer Sønderborg Kommune, at der kun er ét år til, at Sønderborg er målby på tredje etape af verdens største cykelløb, Tour de France. Derfor er der arrangeret et par gule aktiviteter med udgangspunkt på Kær Vestermark ved Sønderborg og præsentation af cykelture i hele kommunen.

Lørdag den 3. juli 2021 er der kun ét år til, at verdens største cykelløb kommer til Sønderborg. Det skal naturligvis markeres, og derfor har Sønderborg Kommune lavet en ”1 års markering”.
 
Kommunen byder alle cykelaktiviteter velkomne; Mormor-cyklen, Mountainbike, den et-hjulede, BMX eller tandem. Det bestemmer man selv. Pointen er at appellere til, at borgerne synes det kunne være hyggeligt at give 1 års markeringen opmærksomhed ved at komme ud og cykle/dyrke den friske luft.
 
Med 1 år til Tour de France er Kær Vestermark centrum for en NaTur de France quiz. Deltagerne kan enten tage på gåtur hvor de skal holde øje med de gule cykler, der er placeret rundt på ruten med sjove spørgsmål om natur, verdensmål og Tour de France, eller hvis der skal lidt mere fart på så kan man tage cyklen på MTB-ruten og holde øje med posterne for at deltage i dagens quiz.
 
Der er en quiz til børn og en til voksne. Start ved Støvlen. Husk papir og blyant, og så er det afsted!
Besvarelsen afleveres i den gule postkasse ved Støvlen, og både børn og voksne kan vinde gode præmier.
 
Dagen starter kl. 10, og området er bemandet frem til cirka kl. 13. Men det er muligt at løse opgaverne hele dagen, så man kan deltage resten af dagen.
                         
Der er også mulighed for at vinde fine præmier ved at deltage i konkurrencen ”Dagens Tour-billede”. Alt man skal gøre er at tage et mobilbillede af sin måde at fejre 1 årsdagen på, og med #påcykelisonderborg, og derefter uploade dette på facebook-siden På cykel i Sønderborg. Billedet skal deles som en kommentar til det øverste opslag på siden den 3. juli.
 
Begge konkurrencer og muligheden for at vinde præmier gælder kun den 3. juli 2021.
 
Og så bliver der endnu en gul cykel-overraskelse midt på dagen, for Team Rynkeby Sønderjylland kommer cirka 12.15 til deres depot, der på dagen er lagt på Kær Vestermark. De cykler videre kl. 13.
 
Nye cykelture
Det hele skal ikke handle om gult cykelløb, for der skal også være gode muligheder for hverdagscyklisterne i Sønderborg Kommune. Derfor vil der på dagen ske en præsentation af nye og smukke cykelture i Sønderborg Kommune, som Cykelforum Sønderborg har lavet. Den er forbeholdt inviterede gæster, men turene bliver derefter offentliggjort på www.sonderborg.dk/tour
 
Alle kan bare møde op og være med, for der kræves ikke tilmelding. Der henstilles dog til, at alle overholder de gode coronaråd.

Kontaktinformation:

Ulla Hermann
Kultur- og Fritidskonsulent
M 29 74 73 55
ulhr@sonderborg.dk

Sønderborg Kommune
Rådhustorvet 10
6400 Sønderborg

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen