Det næste byrådsmøde holdes i Tandslet

Det næste byrådsmøde holdes i Tandslet
 
Restriktioner i forhold til COVID-19 vil også i de kommende måneder medføre, at Sønderborg Byråd ikke holder sine åbne møder i byrådssalen på Sønderborg Rådhus. Det næste møde holdes i Tandslet.

Byrådet har siden foråret ikke holdt sine møder på traditionel vis, fordi man i byrådssalen ikke kan leve op til kravene om afstand og plads for at mindske smitterisikoen. Der blev i den første akutte situation holdt et virtuelt møde, men ud fra et ønske om, at pressen og offentligheden skal have mulighed for at overvære møderne, er de siden flyttet ud af huset. Der er således holdt møder på Hotel Strand, og augustmødet blev holdt på Dyvig Badehotel.
 
Det kommende møde er onsdag den 30. september kl. 17, og det holdes i Sydals-Hallen i Tandslet. Her er der plads nok til, at både byråd, offentlighed og presse kan være til stede under forhold, der lever op til kravene. Der arbejdes på at placere byrådsmødet den 28. oktober i et egnet lokale på Jyllandssiden.
 
– Når nu situationen er, som den er, sætter jeg stor pris på, at vi benytter chancen til – også hvad mødeaktivitet angår – at skabe lidt balance i kommunen. Jeg er temmelig urokkelig i forhold til kravet om, at der skal være offentlig adgang. At vi så også kan komme rundt i kommunen er en sidegevinst, jeg er glad for, siger borgmester Erik Lauritzen.

Kontaktinformation:

Borgmester Erik Lauritzen, tlf. 27 90 02 06, ela@sonderborg.dk

Sønderborg Kommune
Rådhustorvet 10
6400 Sønderborg

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen