Bibliotekerne i Sønderborg Kommune er klar til at genåbne

Bibliotekerne i Sønderborg Kommune er klar til at genåbne

Bibliotekerne i Nordborg, Gråsten og Sønderborg har i de seneste uger haft begrænset åbent med nødberedskab. Nu kan bibliotekerne åbne for publikum og være tilgængelige fra den 2. juni.

Fra og med tirsdag den 2. juni åbner bibliotekerne i Sønderborg Kommune igen. Åbningen af bibliotekerne er længe ventet. Der er dog stadig enkelte begrænsninger i adgangen og brugen. I denne anden fase af genåbningen er det muligt at bruge bibliotekerne i den betjente åbningstid eller som normalt, hvor der er personale til stede. Det betyder, at der fortsat er begrænsninger i forbindelse med de selvbetjente biblioteker. Der er endnu ikke åbnet for adgang i den selvbetjente åbningstid, og derfor er det ikke muligt at gøre brug af denne service.  
De forskellige bibliotekers åbningstider varierer. Vær derfor særligt opmærksom på åbningstiderne, som kan ses på bibliotekernes hjemmeside under de enkelte biblioteker. Siden nedlukningen den 12. marts har der ophobet sig store mængder af reservationer og afleveringer, som efterhånden under nødberedeskabet er ved at være afviklet.
– Jeg glæder mig over, at bibliotekerne i hele Sønderborg Kommune er klar til at åbne igen. Det ved jeg, at mange har set frem til – ikke mindst jeg selv. Bibliotekerne er netop kendetegnet ved, at det er en af de mest besøgte kulturinstitutioner, vi har, siger udvalgsformand for Kultur, Handel, Idræt og Turisme, Stephan Kleinschmidt.
 

 

Kontaktinformation:

Udvalgsformand Stephan Kleinschmidt, tlf. 27 90 02 17, mail: skl@sonderborg.dk
Stadsbibliotekar Carsten Nicolaisen, tlf. 27 90 60 00, mail: cnic@sonderborg.dk
 

Sønderborg Kommune
Rådhustorvet 10
6400 Sønderborg

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen