Administrative medarbejdere arbejder hjemmefra på skift

For at undgå smittespredning af Covid-19 og samtidig sikre en god løsning af kommunale opgaver har kriseberedskabet i Sønderborg Kommune besluttet, at nogle administrative medarbejdere arbejder hjemme frem til den 4. oktober 2020. Det er tale om fx HR-medarbejdere, udviklingsmedarbejdere, økonomer og medarbejdere i stabsfunktioner.
 
– Da Sønderborg Kommune er en af de kommuner, der har et meget lavt smittetryk, så har vi besluttet at sende administrative medarbejdere hjem i hold på nuværende tidspunkt. Vi sender nogle af de administrative medarbejdere hjem, der ikke har direkte borgerkontakt. Det drøfter vi med vores medarbejderrepræsentanter i Hoved Medarbejder Udvalget (HMU) tirsdag morgen, siger kommunaldirektør Tim Hansen. 

Planen er, at alle berørte medarbejdere får besked tirsdag den 22. september om eftermiddagen om, hvorvidt og i hvilket omfang, de skal arbejde hjemme.
 
Mandag den 21. september 2020 kl. 14 var Sønderborg Kommune fortsat en grøn kommune i forhold til Covid-19 smittetallene med en incidensrate på 11 ud af 100.000 borgere. I de seneste syv dage er der registreret otte personer smittet med Covid-19 i kommunen.
 
Samtidig opfordrer kriseberedskabet alle ansatte i Sønderborg Kommune til fortsat at afvikle møder som onlinemøder. Denne opfordring gælder også frem til den 4. oktober 2020. Kriseberedskabet i Sønderborg Kommune følger udviklingen i smittetrykket dagligt og vil justere planen derefter.
 
Faktaboks:
Skoler, dagtilbud, hjemmepleje, jobcentre, borgerservice mv. skal fortsat løse deres opgaver – i fuldt omfang – i henhold til lovgivningen
 

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top