Ydelsescentret er lukket for henvendelser i denne uge

Silkeborg får et nyt og forbedret sygedagpengesystem, der skal gøre sagsbehandlingen mere sikker og effektiv. Derfor holder Ydelsescentret i Beskæftigelsesafdelingen lukket for henvendelser om sygedagpenge fra 2. juni til 5. juni 2020.

Hvis du som arbejdsgiver skal sygemelde en medarbejder eller du som selvstændig skal sygemelde dig, skal du fortsat melde det i NemRefusion. Fristen for at indberette sygefravær er 5 uger fra første sygedag.

Lukkeperioden vil derfor ikke få konsekvenser for den periode, du eller din medarbejder kan modtage sygedagpenge. Hvis sygefraværet er indberettet inden lukkeperioden eller kort efter, vil du opleve en længere sagsbehandlingstid, indtil systemet er helt oppe at køre. Så længe fristen for indberetning er overholdt, vil det ikke have konsekvenser for din sag.

Fra 2.-5. juni 2020 holder vi lukket for telefoniske henvendelser, for at komme godt fra start med det nye system.