Velkommen til det nye silkeborg.dk

Velkommen til det nye silkeborg.dk

Det skal være nemt, hurtigt og overskueligt at finde det, du søger, når du klikker ind på silkeborg.dk – hvad enten du bruger din computer, tablet eller mobiltelefon.

Torsdag 20. september går vi i luften med en ny hjemmeside, der skal gøre det endnu nemmere for dig at finde rundt og klare dit ærinde i kommunen. Det kan være at bestille et nyt pas, sende en byggeansøgning, skifte læge eller skrive dit barn op til vuggestuen.

Brugerne i fokus

Hjemmesiden er bygget op, så du hurtigt og nemt kan betjene dig selv og søge de informationer frem, du har brug for, bl.a. ved hjælp af søgefeltet og Selvbetjeningen, der er placeret helt centralt på siden. Derudover har vi bestræbt os på at lave et enkelt og intuitivt design, så du altid kan finde rundt, uanset hvor på siden du befinder dig.

Omkring 70 procent af besøgene på vores hjemmeside sker via mobiltelefoner og tablets. Fremover bliver det en bedre oplevelse, da den nye hjemmeside fungerer lige godt, uanset om du sidder foran computeren eller er på farten med din mobil.

Hjemmesiden tager også højde for de nye krav til håndtering af borgernes data og til skærpede krav omkring tilgængelighed for brugere med handicap og funktionsnedsættelse.

Enkelt og overskueligt bygget op

Hjemmesiden er bygget helt enkelt op omkring en forside og fire sektioner – borger, erhverv, politik og kommune, som du kender det fra den gamle side. Sammen med søgefeltet og Selvbetjeningen på forsiden finder du også nyt fra kommunen. Ønsker du at blive opdateret på et bestemt område, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Oplever du ting på siden, der ikke fungerer optimalt, eller ønsker du blot at give din kommentar til den nye hjemmeside, så giv os gerne en melding via den lilla feedback-knap på forsiden. Vi læser alle kommentarer, men svarer ikke på kommentarerne.

Vi er glade for at præsentere borgere, erhvervsliv og interessegrupper i Silkeborg Kommune for kommunens nye hjemmeside. Det håber vi også, du bliver.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen