Tre vejarbejder kan give gener i Silkeborg midtby

Tre vejarbejder kan give gener i Silkeborg midtby

I den kommende tid vil der være vejarbejde flere steder i Silkeborg midtby, som kan påvirke trafikken. Derfor opfordrer vi til at køre af sted i god tid og vise hensyn til hinanden i trafikken.
Få overblikket herunder.

24. – 28. januar: Cykelsti spærres på Christian 8.s Vej
For at give plads til den kommende Nordskovvej rives bygningen på Christian 8.s Vej 2A ned. Det sker i perioden 25. januar til 28. januar. Af sikkerhedsmæssige årsager er cykelstien og fortovet på stykket foran bygningen derfor spærret fra 24. januar til 28. januar. Cyklister og gående skal i stedet benytte fodgængerovergangene på hhv. Christian 8.s vej og Drewsensvej.

En person fra entreprenørvirksomheden M.J. Eriksson, der bygger Nordskovvej, vil hjælpe cyklister og fodgængere over gaden i morgentrafikken fredag 25. januar, hvor nedrivningen begynder.

28. januar – 4. februar: Vejen indsnævres på Nordre Højmarksvej
På grund af kloakarbejde vil et stykke af Nordre Højmarksvej, fra Hestehavevej og et stykke frem mod rundkørslen Viborgvej/Nordre Højmarksvej, blive indsnævret. Hastigheden er derfor sat ned til 50 km/t, men der er passage i begge retninger.

28. januar – 11. februar:Et spor spærret på Christian 8.s Vej
Mandag 28. januar til 11. februar udskifter Silkeborg Forsyning kloakledninger nær Kvickly-krydset. Vejen vil være åben i begge retninger, men det er nødvendigt at spærre det ene spor i nordgående retning i forventeligt to dage. Vi kender ikke de præcise datoer, men vi informerer, så snart vi ved mere.

Vi gør opmærksom på, at der kan ske ændringer i de enkelte vejarbejder.

 

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen