Skolechef Huno Jensen går på pension

Skolechef Huno Jensen går på pension

Efter 10 år som skolechef i Silkeborg Kommune har Huno Jensen meddelt, at han ønsker at gå på pension med udgangen af 2019.

Huno Jensen, der i dag er 64 år, blev ansat i Silkeborg Kommune i 2004 som skoleleder ved Virklund Skole. I 2006 overgik han til en stilling som pædagogisk udviklingsleder, før han 1. januar 2010 blev skolechef.

– Huno Jensen har været en visionær chef i Silkeborg Kommunes koncernledelse i 10 år. Han har med stor passion og ihærdighed stået i spidsen for udvikling af et samlet skolevæsen, præget af innovative løsninger og gode resultater, der ikke blot har gavnet Silkeborg Kommunes børn og unge, men også har givet inspiration til hele den danske skolesektor, siger direktør Hanne Ahrens.

– Samtidig har Huno Jensen gjort en stor indsats for udviklingen af samarbejdet i kommunens tværgående ledelse og i eksterne partnerskaber. Han har proaktivt bragt sine egne ansvarsområder i spil, hvis der gennem et samarbejde med andre sektorer kunne opnås en samlet set bedre løsning, siger Hanne Ahrens.

Stillingen bliver hurtigst muligt slået op til genbesættelse.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen