Silkeborgs sundheds- og omsorgschef Inge Bank går på efterløn

Silkeborgs sundheds- og omsorgschef Inge Bank går på efterløn

Efter 12 år som sundheds- og omsorgschef i Silkeborg Kommune har Inge Bank meddelt, at hun ønsker at gå på efterløn ved udgangen af juni 2019. Inge Bank fylder 64 år i november. Hun blev ansat i Silkeborg Kommune 1. maj 2007.

– Inge Bank har været en del af koncernledelsen 12 år, og hun har været med til at udvikle et af de store velfærdsområder i Silkeborg Kommune. Hun har været med til at skabe gode løsninger på sundheds- og omsorgsområdet, og der står stor respekt om området, både hos borgere og hos samarbejdspartnere. Inge Bank har også gjort en stor indsats i udviklingen af det tværgående samarbejde i kommunens koncernledelse, og hun har været en betydningsfuld drivkraft i udviklingen af samarbejdet på sundhedsområdet på tværs af kommune(r), hospital/region og almen praksis, siger direktør Anders Kjærulff.

– Inge Bank tiltrådte lige efter kommunesammenlægningen og var med til at skabe en rigtig god og driftssikker kommune. I 2010 var hun med til at bringe Silkeborg Kommune sikkert igennem den økonomiske krise, så vi fik skabt et nyt økonomisk niveau, en robust økonomi og sikker drift. Og i årene efter har hun sammen med den øvrige ledelse og dygtige medarbejdere været med til at udvikle fremtidens velfærd og fællesskabet i kommunen. Det skal hun have en stor tak for, siger direktør Anders Kjærulf.

Stillingen som sundheds- og omsorgschef vil blive opslået umiddelbart efter sommerferien.

Sundheds- og Omsorgschef Inge Bank

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen