Silkeborgs skoler får antimobbestrategi

Silkeborgs skoler får antimobbestrategi

Alle skoler i Silkeborg Kommune har fået en antimobbestrategi, som sikrer, at skolerne reagerer hurtigt, hvis der er problemer med mobning.

Det er en enslydende, midlertidig antimobbestrategi, som gælder, indtil skolerne har udarbejdet deres egen antimobbestrategi. Fra 1. juni 2018 er alle landets skoler ved lov forpligtet til at fremlægge sin egen antimobbestrategi på den enkelte skoles hjemmeside.

Antimobbestrategien er et vigtigt redskab til at sikre alle børns trivsel og læring i skolen. For at inspirere til en god proces med udviklingen af strategierne i de enkelte skoleledelser, inviterer Silkeborg Kommune den 26. februar 2018 til et inspirationskursus om skolens arbejde med fællesskaber og håndtering af mobning.

Det sker i samarbejde med VIA Læreruddannelsen i Silkeborg. Øverst på dagsordenen står spørgsmålet om, hvordan skolen kan arbejde med indsatser, der fremmer gode fællesskaber og trivsel for alle børn. Kurset danner også rammer for, at den enkelte skoles ledelse og bestyrelse i samarbejde kan udfærdige skolens individuelle strategi.

Læs den enslydende, midlertidige antimobbestrategi  

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen