Silkeborg vedtager masterplan for Danmarks Outdoor Hovedstad

Silkeborg vedtager masterplan for Danmarks Outdoor Hovedstad

Mandag 22. juni 2020 har Silkeborg Byråd vedtaget masterplanen for udvikling af Danmarks Outdoor Hovedstad. Den sætter retningen for, hvordan vi gør outdoor til en del af vores velfærd, vækst, viden, natur og fritid.

Naturen har en positiv virkning på vores trivsel, vores fysiske og mentale sundhed og endda på vores sociale relationer. Det viser en lang række undersøgelser. Derfor satser Silkeborg Kommune nu på at gøre outdoor til en endnu større del af, hvordan kommunen skal løse opgaver.

De sidste tre år har Danmarks Outdoor Hovedstad allerede fået en stor pallette af tilbud til outdoorentusiaster. Det er bl.a. blevet til Danmarks største skatepark og discgolfbane, en bikepark i international kaliber, 45 km mtb-spor og en kæmpestor bevægelsespark, mens nye søbade er lige på trapperne og supernaturlegepladser og trailcenter er på tegnebrættet.

Med masterplanen sætter Silkeborg Kommune retningen for, hvordan Danmarks Outdoor Hovedstad skal udvikle sig. Den er udarbejdet af Outdoorudvalget, der er nedsat i 2020.

Planen skal ikke forstås som en fastlåsning af bestemte initiativer og projekter. Den er fleksibel, så nye muligheder og tiltag kan indtænkes og realiseres løbende.

Læs masterplanen for udviklingen af Danmarks Outdoor Hovedstad.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen