Silkeborg Kommune på talentjagt for erhvervslivet

Det er ikke kun inden for sportsverdenen, talentjagten er i gang. Silkeborg Kommune stiller også i 2018 skarpt på at matche talenter med lokale virksomheder, der har brug for arbejdskraft.

Danmark vil i de kommende år opleve mangel på arbejdskraft. Flere brancher oplever allerede, at det er vanskeligt at rekruttere de nødvendige medarbejdere.

Silkeborg Jagter Talenter, som arbejder dedikeret med at tiltrække dygtige kandidater til vores lokale virksomheder, er et af Silkeborg Kommunes svar på den udvikling.

– Målet med Silkeborg Jagter Talenter er, at vi i fællesskab skaber synlighed om de spændende job- og karrieremuligheder i Silkeborg. Et andet mål er at matche kandidater og lokale virksomheder, så erhvervslivet får den arbejdskraft, de har brug for, siger Steen Vindum, borgmester i Silkeborg Kommune.


Karrieremesser, jobcrawls og netværk

erhvervSilkeborg er operatører på en del af erhvervsindsatserne i Silkeborg Kommunes Erhvervshandleplan for 2018.

Det betyder, at erhvervSilkeborg afvikler nogle af de arrangementer, som Silkeborg Jagter Talenter tilbyder til både virksomheder og kandidater. Blandt andet karrieremesser, jobcrawls, hvor ingeniørstuderende kan komme på virksomhedsbesøg og samarbejdsaftaler med uddannelsesinstitutioner.

– Vi oplever et stort behov fra virksomhedernes side, når det kommer til rekruttering af arbejdskraft. Og vi bliver mødt med åbne arme, når vi præsenterer dem for vores forskellige tilbud, fortæller Torben Vilsgaard, direktør for erhvervSilkeborg.

Silkeborg Jagter Talenter er en del af Silkeborg Kommunes samlede erhvervshandleplan, der skal sikre, at de rette rammer er til stede, så hver enkelt virksomhed har forudsætningerne for at skabe en positiv udvikling.


Vi skal endnu længere ud

I arbejdet med at få Silkeborg Jagter Talenters mange tilbud endnu længere ud, har indsatsen fået en ny hjemmeside.

– Silkeborg Jagter Talenters nye hjemmeside har nu set dagens lys. Og vi håber, at den platform kan hjælpe os med at bringe budskabet om, at vi står klar til at hjælpe virksomhederne, endnu længere ud, slutter Steen Vindum.

Silkeborg Jagter Talenter er et samarbejde mellem lokale virksomheder, erhvervSilkeborg, lokale uddannelsesinstitutioner og Silkeborg Kommune.

Læs mere om Silkeborg Jagter Talenters tilbud til kommunens lokale virksomheder på hjemmesiden silkeborgjagtertalenter.dk.


Yderligere information

Steen Vindum, borgmester: 89 70 13 01

Torben Vilsgaard, direktør for erhvervSilkeborg: 29 26 00 00

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top