Silkeborg Kommune og Dansk Byggeri udbygger samarbejdet

Dansk Byggeri og Silkeborg Kommune er i dialog om en partnerskabsaftale, som skal imødekomme en begyndende mangel på kvalificeret arbejdskraft i bygge- og anlægsbranchen i Silkeborg og i Østjylland.

Det er resultatet af det årlige dialogmøde, hvor Silkeborg Kommune og Dansk Byggeri er i dialog omkring aktuelle bygge- og anlægstemaer.

– Fra kommunens side prioriterer vi den tætte kontakt med virksomhederne højt. Det sker bl.a. ved at holde et dialogmøde som dette, men også i den jævnlige kontakt mellem Kommunen og virksomhederne. Det vil vi fortsætte med i de kommende år. Jeg tror også, at vi i løbet af i år kan få knyttet kommune og branche endnu tættere sammen, fx via en partnerskabsaftale mellem Dansk Byggeri og Silkeborg Kommune. Vi har allerede haft de første drøftelser om det, og jeg kan godt se for mig, at vi prøver modellen med en aftale i en to-tre-årig periode, fortæller borgmester, Steen Vindum. 

Begge parter ser frem til at fortsætte og udbygge de gode relationer mellem kommunen, de lokale bygge- og anlægsvirksomheder og Dansk Byggeri. 

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top