Prinsens Musikkorps og Rasmus Bjerg i Indelukket

Sommerkoncert med Rasmus Bjerg og Prinsens Musikkorps i Indelukket 17.6.2018 kl. 15.00

Publikum kan glæde sig til at se Rasmus Bjerg i topform som solist, når Prinsens Musikkorps traditionen tro spiller sommerkoncert i Indelukket i Silkeborg den 17. juni kl. 15.00. Det lokale kor Swing Singers varmer op fra kl. 14.30 og medvirker under koncerten.

 

Der bliver både lidt John Mogensen, lidt højskolesange og garanti for godt humør, når Prinsens Musikkorps byder velkommen til den årlige sommerkoncert i Indelukket.  Medlem af Kultur- , Fritids- og Idrætsudvalget Rune Drejer Kristensen byder velkommen.

 

Med sig på friluftscenen har musikkorpset Rasmus Bjerg, der i rollen som John Mogensen netop har prydet de danske biograflærreder og vist én gang for alle, at han er en eminent sanger i Ole Bornedals film ’Så længe jeg lever’.

 

Prinsens Musikkorps og Rasmus Bjerg kender faktisk hinanden rigtigt godt. Sidste år turnerede de nemlig sammen ved musikkorpsets årlige nytårskoncerter. Derfor kan orkestret godt garantere, at publikum har en stor oplevelse i vente, siger trompetist i Prinsens Musikkorps, Gert Skovlod Hattesen.

 

“Det er måske nyt for mange at høre Rasmus Bjerg som sanger. Men har man set ham i biografen, ved man, han har en utrolig sangstemme. Det oplevede vi allerede ved nytårskoncerterne. Han er simpelthen en rigtigt dygtig musiker og så har han en fantastisk indlevelse i musikken,” siger han.

 

En dejlig tradition

Det er i år fjerde gang, musikkorpset spiller sommerkoncert i Indelukket. Formand for Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget, Johan Brødsgaard glæder sig over traditionen.

 

”Vi er meget glade for det samarbejde, som Prinsens Musikkorps og Silkeborg Kommune har bygget over de seneste par år. Indelukket er den perfekte ramme til en open air-koncert, og med Prinsens Musikkorps som husorkester ved jeg, at såvel kvalitet som underholdning er i top,” siger Johan Brødsgaard.

 

Og publikum kan godt se frem til en underholdende koncert med masser af velkendt musik, siger Gert Skovlod Hattesen.

 

“Vi kommer selvfølgelig til at spille lidt af det bedste fra John Mogensens repertoire. Men vi vil også spille højskolesange og andre gode klassikere,” siger han.

 

Der er fri entre til koncerten.

 

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top