Personalechef Frank Høy går på pension

Personalechef Frank Høy går på pension

Efter næsten 30 år som personalechef i Silkeborg Kommune har Frank Høy meddelt, at han ønsker at gå på pension ved udgangen af maj 2021.

Frank Høy fylder 70 år i november, og han er Silkeborg Kommunes første og hidtil eneste personalechef. Han kom fra banksektoren, da han 1. juni 1992 blev ansat som personalechef i den daværende Silkeborg Kommune. 
 
– Frank Høy har gennem alle årene været en meget afholdt og respekteret personalechef. Både internt i kommunen blandt ledere og medarbejdere, hos de faglige organisationer og uddannelsesinstitutionerne og hos de skiftende byråd gennem årene, siger kommunaldirektør Lone Lyrskov.
 
– Frank Høy stod i centrum, da medarbejdere og ledere fra tre kommuner og to amter skulle finde sammen i den nye Silkeborg Kommune i 2007, og da kommunen i 2010 stod i den værste krise nogen sinde og blev nødt til at afskedige næsten 650 medarbejdere. Han har været drivkraften bag målrettet leder- og medarbejderudvikling, og i dag forlader han en robust kommune, hvor medarbejdertrivslen i de seneste 10 år har ligget på et meget højt niveau, og en meget høj svarprocent i trivselsundersøgelsen, som viser medarbejdernes stærke engagement i deres arbejdsplads.
 
– Jeg vil gerne takke Frank Høy for hans store indsats gennem årene og det store engagement, han har lagt i at skabe den gode kommune, vi har i dag, siger Lone Lyrskov.
 
Stillingen vil hurtigst muligt blive slået op.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen