Oplev Vores Natur i Silkeborg

Med Vores Natur samler vi outdoor- og naturoplevelser i hele Silkeborg Kommune i 2020. Få overblikket over alle aktiviteter og oplevelser.

2020 er naturens år i Danmark, hvor Danmarks Radio i en række programserier, tager naturen ind i de danske hjem og stuer. Men naturen skal ikke bare opleves på skærmen – vi skal ud og opleve den.

Fra den 31. maj til den 1. november 2020 står foreninger, frivillige og institutioner i Silkeborg Kommune klar med masser af natur- og outdooraktiviteter ude i hele Silkeborg Kommune – både for naturnørder og nybegyndere.

Og i sommerferien, fra den 27. juni til den 11. august 2020, vil Skanderborg og Silkeborg Kommune sammen være vært for oplevelser i Søhøjlandet, under ”Sommer i Vores Natur”. Sommer i Vores Natur – Søhøjlandet, tager dig med på rejsen lokalt og inviterer dig til at se og opleve nogle af smukkeste steder i Søhøjlandet.

Du kan komme med i kajak, på vandring med historie og naturfortællere, til naturaktiviteter for børn på Himmelbjerget og meget mere. De fleste aktiviteter er gratis, mens enkelte har et deltagergebyr.

Se mere om info og evt. tilmelding: