Østergade åbner med et brag af en gadefest 22. juni

Asfalt er skiftet ud med granit. Grønne træer, blomster og bænke er rykket ind i gaden. Østergade er blevet en del af gågaden, og det skal fejres.

Kom og vær med når vi sammen med butikkerne i Østergade fejrer den nye gågade med et væld af aktiviteter. Det foregår fredag 22. juni.

Programmet for dagen ser sådan her ud:

10.00 – 18.00: MASSER AF AKTIVITETER
Malekonkurrence, smagsprøver, leg med farver, mal på sten, lav papir eller armbånd og meget, skattejagt for børnene og meget mere.

10.00 – 11.00: Gratis kaffe og rundstykker /Børnekor fra Kornmød Skole

13.00 – 15.00: Musik med Jan Blüthgen og Rasmus Sitarz.

15.00: Officiel åbning ved Udvalgsformand Hans Okholm, musik fra musicalen Skatteøen og opsendelse af 50 balloner. Lidt godt til ganen fra Vin & Vin og Le Gateau.

16.00 – 18.00: Mød kage-kunstneren Andrea Søllested fra TV. Andrea tryller nogle fantastiske ØSTERGADE kager sammen. Alle får mulighed for at opleve hende arbejde med tingene og smage kagerne.

16.30 – 17.00: Soft Ice Festival – Gratis Soft Ice uddeles af Slikken.

18.00: Butikkerne lukker.

Se mere på Handelsilkeborg.dk