Nye løsninger skal sikre, at der er vuggestuepladser nok i Sejs

Efter planen skal en nybygget daginstitution stå klar i Sejs i 2020. Allerede fra sommeren 2018 er der dog behov for flere daginstitutionspladser i Sejs. Derfor er alle sejl sat ind for at skabe gode midlertidige rammer for de børn, som begynder i daginstitution inden 2020.

Der er børneboom i Sejs. Det lægger pres på daginstitutionerne, der ikke kan tilbyde det antal pladser, som vil blive efterspurgt i nærmeste fremtid. Derfor er etableringen af en spritny institution indtænkt som en del af den nye helhedsplan for Sejs. Forventningen er, at den står klar til brug i 2020. 

Allerede fra sommeren 2018 overstiger efterspørgslen efter vuggestuepladser dog de rammer, som institutionerne i Sejs p.t. råder over. Derfor er tre initiativer sat i søen, så de store nye årgange allerede fra 2018 kan tilbydes vuggestuepladser i gode rammer.

I daginstitutionen Julsøhaven opstilles en ekstra pavillon fra 1. august 2018, og legepladsen ved Julsøhaven står efter planen færdigrenoveret i juli 2018. Også køkkenet i Julsøhaven renoveres og står klar til brug fra oktober 2018.

”Vi er rigtig glade for den her løsning, hvor Julsøhaven kommer til at danne rammer for en række midlertidige pladser – med god plads og en nyrenoveret legeplads,” Siger John Gejl, Sektionsleder for Dagtilbud i Silkeborg Kommune.

Det nye køkken betyder, at kostordningen for vuggestuebørn i Sejs kan fortsætte som vanligt.

Kontakt

John Gejl, Sektionsleder for Dagtilbud i Silkeborg Kommune, tlf. 20 35 41 42
Lone Kølner, Institutionsleder i Julsøhaven, tlf. 20 59 83 77

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top