Ny hjemmeside samler oplevelser i Silkeborg Kommune

Ny hjemmeside samler oplevelser i Silkeborg Kommune

Nu kan du glæde dig til at finde din næste oplevelse i Silkeborg Kommune ét samlet sted. Det nye digitale oplevelsesfællesskab ”Det sker i Silkeborg” går live i dag, tirsdag 6. oktober 2020.

Silkeborg bliver den første kommune i Danmark, hvor borgerne får én samlet indgang til at finde oplevelser indenfor kultur, idræt, byliv, børnetilbud og forenings- og outdoorliv i et stort webunivers.

– Med Det Sker i Silkeborg kan borgerne komme endnu tættere på vores rige kulturliv, der hver dag skaber oplevelser og sammenhold i hele kommunen. Med en samlet platform for kulturtilbuddene, får vi selv og andre interesserede mulighed for at (gen)opdage alle de skjulte kulturskatte og både store og små arrangementer, som vores kommune byder på, siger John Bøgelund Frederiksen, Kultur- og Borgerservicechef i Silkeborg Kommune.

Websitet bliver koblet sammen med den i forvejen meget populære facebookside ”Det sker i Silkeborg” og tilsvarende på Instagram, hvor man også løbende kan følge med i alle de nye oplevelser, der kommer til i Silkeborg Kommune.

Tjek detskerisilkeborg.dk

Ny hjemmeside skal inspirere til nye oplevelser

– Den nye hjemmeside skal ikke bare skabe overblik. Den skal også inspirere til at opleve noget helt nyt. For hvis der er noget, Silkeborg kan, så er det at byde på noget for alle. Her kan alle, fra outdoor-entusiasten til kultur-feinschmeckeren, finde store oplevelser. Og mon ikke vi også kan blive inspireret af hinanden på tværs af alle vores kulturtilbud, siger Susanne Rohde, eventkoordinator i Silkeborg Kommune.

Det har længe stået øverst på ønskelisten hos kulturlivet i Silkeborg Kommune at få en platform, hvor borgerne kan få et samlet overblik over alle de spændende oplevelser, Silkeborg byder på. Derfor har opbygningen af den nye hjemmeside mødt stor opbakning fra hele kultur- og foreningslivet.

Et mere synligt kulturliv

Kultur- Fritids- og Idrætsudvalget, der har bevilliget midlerne til platformen, har også haft en strategisk ambition om at gøre kulturlivet så synligt og inspirerende for så mange borgere i hele Silkeborg Kommune som muligt:

– Udvalget har prioriteret Det Sker i Silkeborg for at kunne løfte alle kulturinstitutioner, foreninger, kunstnere mv. – store, som små. Det Sker i Silkeborg skal være en støtte, der driver nye og flere besøgende til vores store etablerede institutioner, men især en støtte til de små foreninger og kulturudøvere, der ikke selv har økonomi eller knowhow til selv at udføre pr-delen, siger Johan Brødsgaard, formand for Kultur, Idræts- og Fritidsudvalget.

Coronakrisen har samtidig understreget vigtigheden af at stå sammen og sikre synergi på tværs af brancher. Hjemmesiden er udviklet i samarbejde med softwarefirmaet Xooom Aps.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen