Koncerndirektør Hanne Ahrens går på pension

Koncerndirektør Hanne Ahrens går på pension

Efter 37 år i en række kommuners tjeneste, heraf 26 år som leder og af dem 20 år som direktør, har koncerndirektør Hanne Ahrens meddelt, at hun ønsker at gå på pension ved udgangen af juni 2021.

Hanne Ahrens er 62 år og uddannet arkitekt. Efter en karriere i en række vestjyske kommuner som planlægger, planchef og personalechef, blev hun i 2001 kommunaldirektør i den daværende Them Kommune, og ved kommunalreformen i 2007 blev hun en del af direktionen i den nye Silkeborg Kommune.

– Hanne Ahrens har som kommunaldirektør i Them Kommune og koncerndirektør i Silkeborg Kommune været med til at præge Silkeborg Kommune gennem to årtier. Hun var en drivkraft ved etableringen af den nye Silkeborg Kommune og dannelsen af en ny fælles kultur. Hun bidrog til, at Silkeborg Kommune kom sikkert igennem den økonomiske krise i 2010, og hun har gennem de senere år aktivt bidraget til at udvikle fremtidens velfærd og fællesskabet i kommunen, siger kommunaldirektør Lone Lyrskov.

Hanne Ahrens har i dag direktøransvaret for de store velfærdsområder børne-, familie- og skoleområdet, kultur og borgerservice, beskæftigelsesområdet og Socialtilsyn Midt.

– Jeg vil gerne takke Hanne Ahrens for hendes store indsats gennem årene og det store engagement, hun har lagt i at være med til at skabe den gode kommune, vi har i dag, siger Lone Lyrskov.

Stillingen vil hurtigst muligt blive slået op.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen