Informationsmøde til seniorer: Hold dig gående – hold livet gående

Informationsmøde til seniorer: Hold dig gående – hold livet gående

I uge 14 afholdes informationsmøder for seniorer seks forskellige steder i kommunen. Det er 9. gang, at disse møder finder sted arrangeret af det forebyggende team. Tilmelding skal ske senest fredag den 29. marts.

Engle, atleter, rebeller, skuespillere, patienter og rationalister. Det er de faldtypologier, som forsker og sygeplejerske Lotte Evron opererer med, når hun opsplitter ældre borgere i forhold til forebyggende indsatser på faldulykker.

For eksempel er engle, rebeller og atleter personer, hvor livskvalitet er lig med at få lov til at klare sig og leve det liv, som de altid har gjort. Og hvad er det så for nogle tiltag, der skal til for at forebygge faldulykker hos denne gruppe? På informationsmødet har du mulighed for at blive klogere på de forskellige typer, og hvilken type du er.

Lotte har arbejdet med at undersøge faldulykker gennem 12 år, og er én af de førende eksperter på området herhjemme.

Du kan også høre oplæg ved alkoholforebyggelseskonsulent Anita Hjort Rasmussen omkring alkohol, og hvilken rolle det spiller i de fleste menneskers liv. Mødet rundes af med et oplæg fra det forebyggende team om de lovbestemte forebyggende hjemmebesøg.

Der vil blive budt på kaffe/the og boller.

Der er ikke flere pladser til informationsmøderne på Marienlund plejecenter og Alderslyst Sognehus. Men der stadig er ledige pladser til de øvrige møder.

Tilmelding

Tilmelding skal ske senest fredag den 29. marts på tlf. 89 70 51 42 i tidsrummet mellem 10-12 eller mail: LineSabro.Olesen@silkeborg.dk

Tid og sted

  • Onsdag 3. april kl. 9.30 – 11.30: Toftebjerg Medborgerhus, Røllikevej 3, Them
  • Onsdag 3. april kl. 13.00 – 15.00: Marielund Plejecenter, Sanatorievej 40 A, Silkeborg
  • Torsdag 4. april kl. 9.30 – 11.30: Gjern Kultur- og Fritidscenter, Skovvejen 6, Gjern
  • Torsdag 4. april kl. 13.00 – 15.00: Alhuset, Skolegade 5, Kjellerup
  • Fredag 5. april kl. 09.30 – 11.30: Søvangen, Vestre Langgade 30, Ans
  • Fredag 5. april kl. 13.00 – 15.00: Alderslyst Sognehus, Tulipanvej 15, Silkeborg

Vi gør opmærksomme på, at der er sket en ændring i forhold til de steder, der står på plakaterne rundt omkring i kommunen. Informationsmødet på Rosengårdcentret er rykket til Alderslyst Sognehus.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen