Indvielse af Silkeborg Kommunes Genoptræningscenter

Indvielse af Silkeborg Kommunes Genoptræningscenter

Silkeborg Kommunes Genoptræningscenteret er officielt blevet indviet 25. januar. Samtidig er kommunes genoptræningstilbud nu samlet ét sted.

”Hermed erklærer jeg Silkeborg Kommunes Genoptræningscenter for åbent.” Med disse ord indviede Gitte Willumsen, formand for Sundheds- og Ældreudvalget, officielt genoptræningscenteret på Remstruplund.

Samlet centralt i kommunen

Med indvielsen er kommunens genoptræningstilbud nu samlet ét sted – midt i Silkeborg på Gudenåvej. Den centrale placering sikrer en mere lige adgang for alle borgere i kommunen. Men det er ikke det hele:

– Det betyder meget, at vi har fået samlet Silkeborg Kommunes Genoptræningscenter i så gode rammer. Det giver virkelig mulighed for at yde en høj faglig indsats til vores borgere, sagde Steffen Brun, Sektionsleder for Sundheds- og Omsorgsafdelingen, da han holdte sin tale til indvielsen.

I sin tale var Gitte Willumsen blandt andet inde på, hvad samlingen og ombygningen af Remstruplund fremover betyder:

– Et samlet genoptræningscenter betyder, at der skabes et fagligt stærkt miljø, hvor samarbejdet tværfagligt og tværsektorielt styrkes. Det gør også, at vi på sigt kan arbejde mod at danne rammen om genoptræning på det specialiserede niveau.

Dagafsnit og døgnafdeling

Genoptræningscenteret består af et dagafsnit, en døgnafdeling med 18 genoptræningspladser og personale- og servicefaciliteter.

Under ombygningen af genoptræningscenteret var dagafsnittet flyttet til det midlertidige træningscenter på Vestergade i Kjellerup – det tidligere Kjellerup Sygehus. Imens fortsatte tilbuddet med de 18 døgngenoptræningspladser på Remstruplund. Nu er det hele samlet i det nyindviet Silkeborg Kommunes Genoptræningscenter.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen