Hvem skal vinde Sundhedsprisen 2020?

Hvem skal vinde Sundhedsprisen 2020?

Igen i år kan initiativrige ildsjæle nomineres til Sundhedsprisen 2020. Med prisen følger 10.000 kroner, som vinderen kan bruge i deres videre arbejde. Du kan nu nominere den kandidat, du mener, fortjener prisen.

Kender du en frivillig, en forening, et værested, en virksomhed eller en institution, der skaber mere sundhed, fællesskab og trivsel i hverdagen for andre i Silkeborg Kommune? 

Måske er det ildsjæle i lokalsamfundet, som skaber liv og trivsel eller en virksomhed, der motiverer medarbejderne til en sundere livsstil? Eller en forening, som er særlig god til at skabe aktiviteter og/eller inkludere børn, unge, udsatte eller ældre i fællesskabet eller noget helt fjerde.

Du kan nominere lige præcis det initiativ, som du mener gør en særlig indsats for at styrke sundheden og gør en positiv forskel for borgerne i Silkeborg Kommune.

 -Vi vil gerne anerkende og sætte spot på de gode initiativer, der skaber sundhed og trivsel i hverdagen. Det kan både være aktiviteter, der fremmer alternative fællesskaber i en coronatid, aktiviteter der involverer mange mennesker fx på en arbejdsplads, men det kan også være et initiativ for få, som ikke desto mindre gør en stor forskel i deres liv. Derfor vil vi gerne høre om alle de gode tiltag, der spirer rundt om i kommunen, fortæller Gitte Willumsen, formand for Sundheds- og Ældreudvalget i Silkeborg Kommune.

Sådan nominerer du en kandidat

Du kan indstille både en enkeltperson, en forening eller en organisation til prisen.

For at indstille den eller dem, som du mener, har fortjent Sundhedsprisen 2020, skal du blot ringe eller sende en SMS til tlf. 21 70 31 33 eller skrive en mail til ncr@silkeborg.dk, hvor du kort fortæller:

  • Hvem du vil nominere
  • Hvorfor du vil nominere kandidaten
  • Hvem der indstiller kandidaten

Sidste frist for at indstille kandidater er torsdag 29. oktober 2020. Det er Sundheds- og Ældreudvalget, som udvælger prismodtageren blandt de indstillede kandidater.

Prisen overrækkes til en BSV-hjemmekamp i december, hvis covid-19 situationen tillader det. Alternativt finder overrækkelsen sted ved en anden lejlighed.

Har du spørgsmål til proceduren eller til prisen, er du velkommen til at kontakte Nina la Cour 21 70 31 33 ncr@silkeborg.dk

Yderligere information

  • Gitte Willumsen, Formand for Sundheds- og Ældreudvalget, tlf. 86 86 71 35
  • Nina la Cour, Sundhedskonsulent, tlf.21 70 31 33

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen