Hvem skal vinde Sundhedsprisen 2018?

Igen i år kan initiativrige ildsjæle nomineres til Sundhedsprisen 2018. Kender du en frivillig, en forening, et værested, en virksomhed eller en institution, der skaber mere sundhed, fællesskab og trivsel i hverdagen for andre i Silkeborg Kommune?

Foto: Bydelsmødrene modtager Sundhedsprisen 2017.

Måske er det ildsjæle i lokalsamfundet, som skaber liv og trivsel? Eller en virksomhed, der motiverer medarbejderne til en sundere livsstil? Det kan også være en forening, som er særlig god til at skabe aktiviteter og/eller inkludere børn, unge, udsatte eller ældre i fællesskabet eller noget helt fjerde.

Du kan nominere lige præcis det initiativ, som du mener, styrker sundheden og gør en positiv forskel for borgerne i Silkeborg Kommune.

– Vi ved, hvor vigtige personer, foreninger, institutioner og organisationer er, når det handler om at skabe mere sundhed og trivsel i hverdagen og ikke mindst glæde for andre, og det vil vi gerne anerkende og sætte pris på. Det kan både være aktiviteter, der involverer mange mennesker, men det kan også være et initiativ for få, som ikke desto mindre gør en stor forskel i deres liv. Vi vil derfor gerne høre om alle de gode tiltag, der spirer rundt omkring i kommunen, fortæller Gitte Willumsen, som er formand for Sundheds- og Ældreudvalget i Silkeborg Kommune.

Sidste års vinder – Bydelsmødrene

Sidste år modtog Bydelsmødrene Sundhedsprisen.De modtog prisen for deres store arbejde med at styrke trivslen og sundhed for de kvinder, de er i kontakt med og det lokale samfund, de er en del af.

Med prisen følger 10.000 kroner, som Bydelsmødrene har brugt i deres videre arbejde.

Tidligere har bl.a. BROEN, Silkeborg Roklubs Handicapafdeling, Trivselsgrupperne i Selvhjælp Silkeborg, Danfoss, Nordre Skole, IF Silkesind og Kirsten Lehrmann – Team Thorning Sundhedscentret modtaget Sundhedsprisen.

Sådan nominerer du en kandidat

For at indstille den eller dem, som du mener, har fortjent Sundhedsprisen 2018, skal du blot ringe eller sende en SMS til tlf. 29 35 73 69 eller skrive en mail til pernilleremme.dalsgaard@silkeborg.dk, hvor du kort fortæller:

• Hvem, du vil nominere
  • Hvorfor, du vil nominere kandidaten
  • Hvem, der indstiller kandidaten

Sidste frist for at indstille kandidater er tirsdag 30. oktober 2018. Det er Sundheds- og Ældreudvalget, som udvælger prismodtageren blandt de indstillede kandidater.

Vi overrækker prisen under BSV’s hjemmekamp i JYSK Arena onsdag 12. december 2018.

• Gitte Willumsen, Formand for Sundheds- og Ældreudvalget, 86 86 71 35
  • Pernille Remme Dalsgaard, Sundhedskonsulent, 29 35 73 69