Har du en udfordring, din virksomhed gerne vil have løst?

Har du en udfordring, din virksomhed gerne vil have løst?

Eller trænger du til ny inspiration? Så tilmeld dig Silkeborg Kommunes Case Competition, hvor studerende fra Aarhus Universitet kommer til Silkeborg for at finde løsninger på lokale virksomheders udfordringer.

De studerendes kompetencer spænder bredt og de kan bl.a. bidrage med viden og ideer indenfor markedsføring, kommunikation, læring, kultur, social adfærd og organisationsudvikling.

Sidste år besøgte 150 studerende således Silkeborg ved Case Competition-eventen, og flere lokale virksomheder fik rigtig gode ideer med sig hjem.

Bl.a. deltog butikscenterforeningen på Nørrevænget med udfordringen at alt for meget affald blev smidt på p-pladsen frem for i skraldespandene.

Efter besøg på p-pladsen og interview med kunder, kom de studerende frem til at de eksisterende skraldespande var for svære at få øje på, og foreslog derfor at opstille nye gule skraldespande med iøjnefaldende budskaber. Butikscenterforeningen synes ideen var så god, at de gule skraldespande blev opsat kort tid efter.

Hvordan foregår det?

Forud for selve Case Competition-arrangementet har vi brug for, at du kort beskriver din virksomhed, samt den problemstilling, som du ønsker at få input til.

Det gøres i vedhæftede skabelon.

På selve Case Competition-dagen arbejder de studerende med din udfordring fra morgenstunden, og ca. 8 timer frem, ud fra Design Thinking-metoden.

Og hvis det passer dig, vil de sandsynligvis gerne kontakte dig i løbet ad dagen med spørgsmål i relation til udfordringen.

Kl. 16.30 starter præsentationerne af de studerendes forslag på Campus Bindslevs Plads, og du er inviteret til at være med. Undervejs vil du også få lejlighed til at møde og tale med de studerende, som har arbejdet med din udfordring.

Hvornår foregår det?

Tirsdag den 8. oktober 2019 på Campus Bindslevs Plads

Præsentation af de studerendes forslag foregår kl. 16:00-20.30.

De studerende arbejder med din udfordring hele dagen, og du kan derfor blive kontaktet af dem i løbet af dagen.

Tilmelding

Tilmeld dig senest den 6. september ved at sende mail og en beskrivelse af din udfordring til Tessa Salling på ts@silkeborg.dk.

Har du spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at tage kontakt.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen