Gør dit lokalområde til noget særligt

Vil du være med til at gøre dit lokalområde til noget særligt? Og finde ud af, hvad der allerede er særligt? Så kom med i vores nye udvalg for samskabelse.

Lokalområder med en skarp profil og engagerede borgere har særligt gode muligheder for at fastholde og tiltrække indbyggere. Men hvad kendetegner et godt og stærkt lokalområde, og kan du selv bidrage til, at netop dit lokalområde er et attraktivt sted at bo?

Overalt i kommunen møder vi forældre, frivillige, lokalrødder og masser af andre engagerede mennesker, der skaber liv, fællesskab og helt unikke muligheder for at udfolde sig. Det er jer, der står med nøglen til at skabe en endnu bedre kommune. 

Derfor inviterer vi jer, der brænder for og holder af livet i lokalområdet, til at være med i vores nye udvalg for samskabelse. 

Udvalget skal bestå af beboere, politikere og eksperter. Sammen skal vi finde frem til jeres lokalområdes særlige kvaliteter og potentialer, så områdernes særlige kant står tydeligt frem. Det har vi bl.a. brug for til kampagnen ”Silkeborg Kalder”, der er et ublu forsøg på at få flere til at flytte til Silkeborg Kommune. 

Derudover skal vi sammen nå frem til en række konkrete forslag til initiativer, som kan løfte området og give det endnu mere kant. Måske kan arbejdet også føre til, at prøve nye måder at samarbejde på i lokalområdet, så vejen til realisering af konkrete projekter bliver hurtigere, nemmere og sjovere. 

Vil du være med?

Hvis du har lyst til at være med, så spørg også naboen, lokalrådet eller andre lokale ildsjæle, så I stiller med så stærkt et hold som muligt. 

Vi mødes første gang onsdag d. 21. september 2016, kl. 19.00, på Silkeborg Bibliotek, hvor livsstilsekspert Anne Glad kommer med indspark og lægger op til debat om, hvem og hvad, der skal til. 

Tilmeld dig eller få svar på spørgsmål:
Anne-Mette Skovgaard Juhl, Silkeborg Kommune
Tlf.: 30 68 21 54
Mail: Anne-MetteSkovgaard.Juhl@silkeborg.dk 

Sæt også allerede nu kryds i kalenderen onsdag d. 5. oktober fra 19.30-21.30 til næste møde i udvalget for samskabelse.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top