Globalt cykelevent kommer til Silkeborg

Globalt cykelevent kommer til Silkeborg

Cykelmotionister får mulighed for at deltage i en direkte duel med cykellegenden og den dobbelte OL-guldvinder Fabian Cancellara, når Bjarne Riis trækker det globale cykelevent Chasing Cancellara til Silkeborg 26. august 2018.

De fleste cykelinteresserede danskere har formentlig set det schweiziske tempofænomen Fabian Cancellara tordne over målstregen til endnu en klassiker-sejr, et verdensmesterskab eller en OL-guldmedalje på tv’et derhjemme i stuen. Nu får cykelmotionisterne en unik mulighed for også at måle formen ansigt til ansigt med den pensionerede fartlegende i et nytænkende format i Silkeborg.

”Jeg er super glad for, at vi nu kan bringe et sjovt og anderledes cykelevent som Chasing Cancellara til Silkeborg. Det handler om fart, passion og dedikation,” siger Bjarne Riis om den bedste temporytter i verden. Han står bag Virtu Cycling Group, som bringer eventet til Silkeborg. Fabian Cancellara kørte i mange år af sin karriere for Bjarne Riis og Team Saxo Bank og vandt blandt andet Danmark Rundt i 2006.

Fire mand mod Fabian og Co.
Chasing Cancellara powered by Waoo er et motionscykelløb for alle, der gerne vil prøve sig af mod den schweiziske cykellegende Fabian Cancellara. Tempofænomenet sætter sammen med tre venner en tid på en rute på 54,6 km, hvorefter hold bestående af fire deltagere forsøger at slå den dobbelte OL-guldvinder. Ruten har samme distance, som gav schweizeren olympisk guld i Rio i 2016.

”Jeg håber, vi får skabt en folkefest med mange deltagere og tilskuere. Vi skal selvfølgelig køre, så stærkt vi kan. Men det vigtigste er trods alt, at det skal være sjovt for alle at deltage og være en del af Chasing Cancellara,” siger Fabian Cancellara.

Borgmester Steen Vindum siger:
”Det bliver et sjovt motionsevent, og jeg er utrolig glad for, at vi får verdensstjernen Fabian Cancellara og det globale motionsevent til Silkeborg. Det viser endnu engang, at vi er Danmarks Outdoor Hovedstad”.

Det er allerede nu muligt at købe billetter til deltagelse i motionseventet.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen