Gå i H.M. Dronningens fodspor

Flere af besøgsstederne åbner i umiddelbar forlængelse af Dronningens besøg for publikum, så borgerne kan gå i Dronningens fodspor.

Her kan du få et overblik over de steder, du kan gå i Dronningens fodspor.

Museum Jorn

Når Dronningen er kørt, vil der være gratis adgang til Museum Jorn, hvor det er muligt at se de samme udstillinger, som Dronningen har set: De 52 nyopdagede værker af Asger Jorn, Jorns smykker samt Per Kirkeby-udstillingen Maskiner for lys og skygge.

Mandag 3. september 2018 kl. 12.30-17.00, Museum Jorn, Gudenåvej 7-9, Silkeborg

Gl. Skovridergaard

Gæster på Gl. Skovridergaard kan om aftenen bestille samme treretters menu af lokale råvarer med vine og kaffe, som Dronningen har fået serveret. Menuen offentliggøres på dagen.

Mandag 3. september 2018 kl. 17.30 eller kl. 19.30, Gl. Skovridergaard, Marienlundsvej 36, Silkeborg. For priser og reservation gå ind på Gl. Skovridergaards hjemmeside her

DESIGNA

Når Dronningen er kørt, åbner DESIGNA dørene til køkkenbutikken, hvor interesserede blandt andet kan høre om industrielt fremstillede snedkerkøkkener. Af sikkerhedsmæssige hensyn er det ikke er muligt at komme ud i produktionen.

Mandag 3. september 2018 kl. 14.45-15.45, DESIGNA, Industriparken 1, Kjellerup.

Neder Kjærsholm Hovedgaard

Når Dronningen har forladt Neder Kjærsholm Hovedgaard åbnes til Annekset, hvor der serveres kaffe/te og Dronningens kage leveret af Thorning Bageri. Ejer og familie vil være tilstede og svare på spørgsmål.

Mandag 3. september 2018 kl. 15.45, Neder Kjærsholm Hovedgaard, Vattrupvej 28, Thorning. Parkering på anvist mark øst for Neder Kjærsholm Hovedgaard.

OBS: Publikum skal ankomme mellem kl. 13.30-14.30 på Neder Kjærsholm for at være på plads, inden H.M. Dronningen ankommer.

Kingo Karlsen

Når Dronningen er kørt, åbner Kingo Karlsen dørene til rundvisning om miljørigtig nedrivning på jordrens- og recyclingpladsen. Besøgende får samme rundvisning som Dronningen, og direktør Thomas Kingo Karlsen vil fortælle om miljørigtig nedrivning og genanvendelse. Hver rundvisning forventes at vare ca. 15 min. Besøget foregår udendørs, så vi anbefaler, at man tjekker vejrudsigten i forhold til påklædning.

Tirsdag 4. september 2018 kl. 11.45-13.00, Kingo Karlsen, F. L. Smidths Vej 17, Silkeborg.

Lysbro KUNST

Når Dronningen er kørt, åbnes dørene, så alle interesserede kan se værkstederne, tale med nogle af kunstnerne og eventuelt købe nogle af værkerne.

Tirsdag 4. september 2018 kl. 11.30-13.00, Lysbro KUNST, Lysbrohøjen 14, Silkeborg.