Fra 1. marts skal du bestille tid hos Borgerservice

Fra 1. marts skal du bestille tid hos Borgerservice

Slip for ventetid, lange køer og i værste tilfælde at gå forgæves. Fra 1. marts 2019 kan du springe køen over i Borgerservice i Silkeborg Kommune, der indfører tidsbestilling.

Du gør det allerede hos lægen, frisøren og tandlægen. Nu skal du også bestille tid, når du skal have nyt pas, kørekort eller noget helt tredje hos Borgerservice i Silkeborg Kommune.

Du kan fra 1. marts 2019 bestille en tid på Silkeborg Kommunes hjemmeside, ved at ringe til Borgerservice eller ved at møde personligt op.

Brug for hjælp samme dag?


Der bliver mulighed for at vælge mellem mange tider hver dag. Og opstår der et akut behov, bliver det fortsat muligt at få hjælp i Borgerservice ved personlig henvendelse.

– Vi ved, at det pludselig kan haste rigtig meget med at få hjælp hos os. For eksempel oplever vi ofte, at der pludselig skal laves et nyt pas, så hele familien kan komme på ferie. Og hvis du kommer i sådan en situation, er det stadig muligt at få hurtig hjælp, forklarer Sofie Martinussen, teamleder i Borgerservice, Silkeborg Kommune.

Så effektivt, at du får kaffen med to-go efter betjening


– Når du har bestilt tid, kan du komme til, når du har brug for det i stedet for at skulle vente i en kø, fortæller John Bøgelund Frederiksen, Kultur- og Borgerservicechef i Silkeborg Kommune.

– Det betyder også, at vi i fremover udelukkende serverer kaffe to go, for det bliver simpelthen så effektivt, at du ikke kan nå at drikke en kop kaffe, inden du er blevet betjent hos os, fortsætter John Bøgelund Frederiksen med et glimt i øjet.

Gode erfaringer fra andre kommuner


Silkeborg Kommune er langt fra den første kommune til at indføre tidsbestilling i Borgerservice.

”Vi er meget begejstrede for, at vi nu kan tilbyde en forbedret service. Vi har ladet os inspirere af de mange andre kommuner, der allerede har indført tidsbestilling og har plukket de bedste ideer og metoder fra dem,” forklarer John Bøgelund Frederiksen, Kultur- og Borgerservicechef i Silkeborg Kommune.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen