Er du frivillig? Så skal du fejres

Er du frivillig? Så skal du fejres

Er du frivillig i en af de mange foreninger rundt om i kommunen, så inviterer vi dig til Frivilliges Festdag onsdag 31. oktober. Festdagen byder blandt andet på en eventyrlig musical.

De frivillige skal fejres, hyldes og takkes. Det er idéen med Frivilliges Festdag, som Silkeborg Byråd tog initiativ til for tre år siden, og som i dag arrangeres af repræsentanter fra det frivillige foreningsliv og Silkeborg Kommune.

Programmet for årets Frivilliges Festdag er:

Program

  • 18.30: Velkomst ved borgmester Steen Vindum, formanden for Socialudvalget Helle Gade og formanden for Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget Johan Brødsgaard i Kedelhuset, Papirfabrikken 72, 8600 Silkeborg
  • 19:30 Musicalen Skatteøen i JYSK MUSIKTEATER, Papirfabrikken 80, 8600 Silkeborg
  • 22.00: Musicalen og Frivilliges Festdag forventes at slutte

Tilmelding

Der er 500 billetter til musicalen, som fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Fra lørdag 1. september kl. 12.00 kan du som frivillig tilmelde dig musicalen gratis via dette link (OBS: linket virker først fra 1. september kl.12.00).

Følg vejledningen her for at tilmelde dig.

Hvis der ikke er flere frivillig-billetter, kan du komme på venteliste ved at skrive en mail til alv@silkeborg.dk, hvor du oplyser dit navn, e-mail, telefonnummer og hvor du er frivillig. Du bliver kontaktet, hvis der kommer ledige billetter.

Er du kørestolsbruger, skal du skrive til alv@silkeborg.dk for at tilmelde dig.

Om Skatteøen

Skatteøen er historien om drengen Jim Hawkins farefulde færd på de syv verdens have, den grove, frække Long John Silver og alle de andre skæve karakterer på skibet Hispaniola og Skatteøen med de 15 mand på en død mands kiste.

Musicalen bliver præsenteret i en helt ny dramatisk adventure-opsætning, hvor det sceniske udtryk bearbejdes. Nye tekniske muligheder udnyttes, så publikum vil opleve en moderne og kraftfuld version af Skatteøen.

Læs mere om musicalen på JYSK MUSIKTEATERS hjemmeside her.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen