Coronavirus: 2.500 medarbejdere indgår i nødberedskabet i Silkeborg

Coronavirus: Status på smittespredning og indsatser søndag

Coronastatus søndag 30. august 2020

Smittestatus
Det går den rigtige vej. Det seneste døgn er kun en enkelt konstateret smittet med coronavirus i Silkeborg Kommune. De seneste syv dage er 20 nye smittede. Det er tre færre end i går, og det er tredje dag i træk, at tallet falder. Målt pr. 100.000 indbyggere ligger Silkeborg Kommune på 21,2 nye smittetilfælde den seneste uge. Krisestaben i Silkeborg Kommune følger fortsat situationen.

Har du ikke mulighed for at isolere dig?
Er du testet positiv smittet med coronavirus, og har du ikke mulighed for at isolere dig i dit eget hjem, har kommunen en isolationsbolig, du kan blive tilbudt. Se vilkår og kontaktinformationer på Silkeborg Kommunes hjemmeside: Klik på ”Overblik over coronavirus”.

Bliv testet for coronavirus
Uden tidsbestilling: Det mobile testcenter ved beboerhuset på Kejlstrupvej er åbent alle dage 9-16 til og med fredag 4. september 2020. Husk paraply og regntøj, hvis der er kø.
Med tidsbestilling: Det permanente testcenter på Søholt er åbent alle dage 9-17. Bestil tid på www.coronaprover.dk. Det er gratis at blive testet og svaret kan ses på sundhed.dk indenfor 72 timer. Se løbende ændringer i teststeder og åbningstider på www.rm.dk.

Hold fast, Silkeborg
Smittekæderne bliver brudt, når vi holder afstand, vasker hænder, spritter af – og isolerer os, hvis vi har symptomer på smitte.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen