Coronavirus: 2.500 medarbejdere indgår i nødberedskabet i Silkeborg

Coronavirus: Status på smittespredning og indsatser mandag

Coronastatus mandag 31. august 2020

Smittestatus

For fjerde dag i træk går det den rigtige vej. Det seneste døgn er kun to konstateret smittet med coronavirus i Silkeborg Kommune. De seneste syv dage er 18 nye smittede. Det er to færre end i går. Målt pr. 100.000 indbyggere ligger Silkeborg Kommune på 19,1 nye smittetilfælde den seneste uge. Dermed er Silkeborg tilbage under den bekymringsgrænse på 20, som sundhedsmyndighederne holder særligt øje med, og hvis udviklingen fortsat er positiv, bliver dagens coronastatus her på hjemmesiden den sidste i denne omgang. Krisestaben i Silkeborg Kommune følger naturligvis fortsat udviklingen tæt. 

Har du ikke mulighed for at isolere dig?
Er du testet positiv smittet med coronavirus, og har du ikke mulighed for at isolere dig i dit eget hjem, har kommunen en isolationsbolig, du kan blive tilbudt. Se vilkår og kontaktinformationer på Silkeborg Kommunes hjemmeside: Klik på ”Overblik over coronavirus”.

Bliv testet for coronavirus
Uden tidsbestilling: Det mobile testcenter ved beboerhuset på Kejlstrupvej er åbent alle dage 9-16 til og med fredag 4. september 2020.
Med tidsbestilling: Det permanente testcenter på Søholt er åbent alle dage 9-17. Bestil tid på www.coronaprover.dk. Det er gratis at blive testet og svaret kan ses på sundhed.dk indenfor 72 timer. Se løbende ændringer i teststeder og åbningstider på www.rm.dk.

Hold fast, Silkeborg
Smittekæderne bliver brudt, når vi holder afstand, vasker hænder, spritter af – og isolerer os, hvis vi har symptomer på smitte.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen