Coronavirus: Borgere kan fortsat blive testet på Kejlstrupvej i Silkeborg by

Det mobile testcenter fortsætter på Kejlstrupvej i næste uge.

På grund af den store tilstrømning til det mobile testcenter ved beboerhuset på Kejlstrupvej 51 i Silkeborg by har Region Midtjylland i samarbejde med Silkeborg Kommune besluttet at forlænge, så testcenteret også er åbent i morgen mandag og frem til fredag.

Alle kan derfor komme forbi og blive testet mandag til fredag fra 9-15.

Husk dit sygesikringsbevis, og forvent, at der kan være kø for at blive testet, så husk tålmodighed, vand og en skyggende paraply, for det er varmt.

Pas også på hinanden, hvis I nyder det gode sommervejr ved søbadene og andre gode steder, hvor mange kan samles. Søg væk fra området, hvis der er for mange mennesker – også selvom vejret indbyder til udeaktiviteter. Politiet vil patruljere og håber ikke, at det bliver nødvendigt at udstede opholdsforbud. Husk vand i varmen.