Borgermøde om etageboliger på Dalgasgade i Sydbyen

Silkeborg Kommune inviterer til borgermøde om forslaget til en ny lokalplan for Dalgasgade 2 og 6, 8600 Silkeborg torsdag 20. august 2020.

Vi inviterer til borgmøde om forslaget til lokalplanen i forbindelse med, at lokalplanen er i offentlig høring frem til 10. september 2020.

Tid: 20. august 2020 fra kl. 19.00 – 20.30

Sted: Mødelokalet i Sydbyhallerne, Jernbanevej 64-66, 8600 Silkeborg.

Alle er velkomne. Tilmelding er ikke nødvendig.

18 etageboliger i op til 4 etager

På en grund ejet af DSB syd for jernbanen, som de i dag bruger til garageanlæg, er der ønske om at bygge 18 etageboliger i to bygninger som trapper op fra 2-4 etager.

Forslaget er, at boligerne skal fremstå som en helhed i farver, form og materiale. Forslaget er ikke i overensstemmelse med kommuneplanen i forhold til anvendelse og højde.

Se forslaget

Du kan se forslaget til lokalplanen her. På lokalplanssiden kan du også give dit høringssvar til forslaget.

Flere boliger på Dalgasgade

I nærområdet er der villaer, og fagforbundet FOA har lokaler vest for forslaget til, hvor de nye etageboliger skal ligge.

Længere mod vest – også på Dalgasgade – er der også et forslag om at bygge 93 etageboliger i fire og fem etager.