Annette Secher bliver ny sundheds- og omsorgschef

Annette Secher bliver ny sundheds- og omsorgschef

Økonomi- og Erhvervsudvalget har godkendt ansættelsen af Annette Secher som ny sundheds- og omsorgschef. Hun afløser Inge Bank, som er gået på pension.

Annette Secher kommer fra en stilling som ældre- og sundhedschef i Aalborg Kommune, hvor hun har været i fire år. Hun har mere end 15 års erfaring med ledelse indenfor sundheds- og ældreområdet og det specialiserede socialområde.

Hun har tidligere været senior manager ved konsulenthuset BDO, hvor hun arbejdede med ældre- og sundhedsområdet, og hun har været ældre- og handicapchef i Rebild Kommune og social-, psykiatri- og handicapchef i Syddjurs Kommune. Desuden har hun tidligere arbejdet i både Århus og Ebeltoft kommuner.

– Vi får en dygtig og erfaren leder, som har et indgående kendskab til sundheds- og omsorgsområdet, og som har erfaring med at arbejde i store organisationer. Vi glæder os til at byde Annette Secher velkommen i Silkeborg Kommune, siger direktør Anders Kjærulff.

Annette Secher er uddannet sygeplejerske og har en Master of Public Governance fra Aalborg Universitet. Hun har desuden løbende siddet i flere bestyrelser og styre- og arbejdsgrupper, blandt andet på Sosuskolen, i KL og ministerier, og hun har bidraget aktivt i etableringen af den nye APN-uddannelse for sygeplejersker.

– Jeg kender i forvejen Silkeborg fra mit tætte samarbejde med Silkeborg Kommune, blandt andet fra min tid i BDO, og gennem mit samarbejde med Sundheds- og Omsorgsafdelingen i forskellige tværkommunale opgaver og fora. Jeg har et rigtig godt indtryk af Silkeborg Kommune og den kultur, der er, siger Annette Secher.

– I Silkeborg får jeg muligheden for at arbejde på tværs af hele sundheds- og omsorgsområdet, med både forebyggelse og behandling, og herigennem arbejde videre med de gode initiativer, som allerede er igangsat eller i støbeskeen. Jeg oplever, at man i Silkeborg er rigtig gode til at tænke og samarbejde på tværs af fagområder og sektorer, og jeg glæder mig rigtig meget til at være en del af det tværgående samarbejde.

Annette Secher er 52 år og bor i Risskov. Hun er gift og har tre voksne børn. Hun tiltræder som sundheds- og omsorgschef 1. februar 2020.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen