12 østjyske kommuner hylder ambitiøse iværksættere

12 østjyske kommuner hylder ambitiøse iværksættere

Silkeborg kommune inviterer sammen med 11 andre østjyske kommuner netop nu alle iværksættere til at række ud efter et helt særligt mentorforløb og muligheden for at vinde 50.000 kroner. Det sker som led i det fælles østjyske forløb, Iværksætterprisen, som de 12 østjyske kommuner i Business Region Aarhus står bag.

Iværksættere står over 4000 nye jobs i Østjylland om året, og derfor er de særligt vigtige at støtte. Alene i 2018 steg antallet af nye virksomheder i Østjylland med seks procent – og dermed har Østjylland den højeste rate for etablering af nye virksomheder uden for hovedstaden.

Alle iværksættere fra Østjylland kan lægge billet ind på at være med. 50 iværksættervirksomheder kommer gennem nåleøjet og får adgang til et målrettet mentorforløb. De 50 iværksættere kommer til at lære hinanden at kende på tværs og får et forløb, hvor de både møder kreative vanebrydere og får metoder og redskaber til at udvikle deres virksomheder og kundernes oplevelser af deres produkter.

De 12 østjyske kommuner er: Viborg, Randers, Silkeborg, Favrskov, Norddjurs, Syddjurs, Skanderborg, Samsø, Odder, Horsens, Hedensted og Aarhus.

Iværksættere kan byde ind på forløbet gennem hjemmesiden businessregionaarhus.dk/events/ivaerksaetterprisen

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen