Tilbud om rådgivning til familier med børn i 0-18...

Smittetilfælde konstateret i to kommunale institutioner i Odense

Mandag og tirsdag i denne uge blev der konstateret smitte hos et barn og en voksen med COVID-19 på to forskellige institutioner i Odense Kommune.

Der er hurtigt taget hånd om tilfældene Begge steder blev både personale og børn, der har været i nær kontakt med de smittede, testet, ligesom personale og pårørende er blevet informeret. Alle tests er foretaget som hastebehandlinger, så resultaterne kom indenfor 24 timer efter de er foretaget. Alle øvrige medarbejdere og børn er testet negative ved første test.

Alle Odense Kommunes institutioner og kontorer følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger for god håndhygiejne, afstand og rengøring samt de generelle fem råd om at forebygge smitte.

Smittetrykket i Odense Kommune er trods en mindre stigning hen over sommeren er fortsat lavt, men det er vigtigt, at Sundhedsstyrelsens retningslinjer stadig overholdes:

• Vask hænder
  • Begræns fysisk kontakt