Økonomiudvalgets udtalelse om forsinkelse af letbanen

Otte nye betalingsparkeringspladser i Odense

Alle otte områder er i dag gratis kommunale parkeringspladser, men fra medio marts 2022 skal der altså betales for at parkere på pladserne. Til gengæld vil der ikke være tidsbegrænsning på pladserne. Priser og vilkår for parkering de enkelte pladser kan ses på odenserundt.dk/nyebetalingspladser

Jarlsberggade, Overgade, Nørregade og Asylgade afventer

Ud over de otte steder, der bliver til betalingsparkeringspladser nu i marts, skal der også indføres betalingsparkering på Jarlsberggade. Her afventer Odense Kommune afslutningen af et igangværende byggeri, før det bliver muligt at opstille betalingsautomater og dermed indføre betaling for parkering. Derudover afventes en politisk gendrøftelse af betalingsparkering på Overgade, Nørregade og Asylgade, inden disse gader eventuelt følger efter.

Hvorfor betale for parkering?

Beslutningen om at indføre flere betalingspladser er en del af Odense Kommunes budgetforhandlinger for 2022. Her er det politisk besluttet at øge indtægterne på parkeringsområdet med 2,5 mio. kr. årligt i 2022, og det skal ske ved at indføre betaling for parkering i en række nye områder og ved at indføre tre nye parkeringslicensområder. Begge dele skal gøre det mindre attraktivt at cirkulere rundt for at lede efter en gratis parkeringsplads i bymidten. 

Læs mere på odense.dk/nyebetalingspladser 

Se den originale nyhed fra Odense Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen