Nu går UngOdenses digitale infovideo om 10. klasse i luften

Valgmulighederne er mange, og det kan være svært at finde ud af, hvilken retning man skal gå i. Selvom ansøgningsfristen er 1. marts 2021, så er det allerede fra januar, de forskellige uddannelser har infoaftener og åbent hus-arrangementer.

I år ser den type arrangementer pga. Covid-19-restriktioner dog en del anderledes ud, end de plejer. For i år går UngOdenses infoaften i stedet digitalt, når de fortæller om, hvad det vil sige at gå i 10. klasse. De fyldte sale på Niels Bohrs Allé 210 er udskiftet med computerskærmen hjemme i sofaen. Men det stopper ikke UngOdense i at formidle det gode budskab om hvorfor, de unge skal vælge 10. klasse.

Og der er mange forskellige retninger at vælge, når man vælger 10. klasse, hvad end man vælger en 10. klasse med studieretning, en kombineret 10. klasse eller en af de små 10. klasser.

– De mange forskellige 10. klasser giver de unge mulighed for selv at sammensætte det år, der passer dem bedst. Det er et år med fokus på den enkelte elevs udvikling – både fagligt, personligt og socialt – og et år med fokus på efterfølgende at vælge den helt rigtige ungdomsuddannelse ud fra elevens individuelle styrker, udfordringer og mål for fremtiden, siger Kristina Munk, leder af dagundervisningen i UngOdense.

Den helt nyproducerede – og coronavenlige – film om næste skoleårs 10. klasse tilbud i Odense kan ses her.

Fakta

  • I dag går UngOdenses infovideo om 10. klasse i luften digitalt. Se den her.
  • Tilmeldingsfristen for 10. klasse i Odense er 1. marts 2021. Læs mere om tilmelding og optagelse her.
  • Der findes lokale besøgsaftener for de forskellige 10. klasses linjer. Læs mere her.
  • Ved spørgsmål kontakt UUO på tlf. 65 51 51 20 (mail: uuo@odense.dk) eller UngOdense på tlf. 63 75 77 77 (mail: ungodense@odense.dk)
  • Blandt de almene 10. klasser (med studieretning) findes: “Sport, elite & event”, “Sport & E-sport”, “Global”, “The Arts”, “MIX”, “Psykologi & Samfundsfag” og “Teknologi og Science”. Læs mere her.
  • De kombinerede 10. klasser (i samarbejde med erhvervsskolerne) består af: “Digital 10”, “Digital markedsføring & design”, “Event”, “Innovation”, “Byggeri og Industri 10”, “Choice 10” og “Style 10”. Læs mere her.
  • Derudover findes “Dagskolen”, “EUD10”, “Huset” og “Job10” som valgmuligheder inden for de små 10. klasser. Læs mere her.

Se den originale nyhed fra Odense Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen