Næsby-elever vender hjem til sikker skole

Så når eleverne på mandag igen alle er samlet i Næsby, vil bygningen være sikker, med renoverede toiletter, med nyt billedkunstlokale, nyt makerspace, nyt bibliotek, flere grupperum og mødelokaler. 

– Når vi inden så længe får nyt tag på indskolingshuset, nye SFO-lokaler, forbedrede udeområdet og renoveret gymnastiksal, takket være Velfærdens Fundament, står Næsby Skole så god som ny. Vi ser frem til, at alle hjørner af skolen igen genlyder af glade børnestemmer og lige så mange hop, som børnene har lyst til, siger skoleleder Berith Bonnesen og fortsætter:

– Vi har nye elever og nyt personale, som kun kender vores midlertidige forhold. Vores venskabsklasser mellem store og små har haft trange kår, fordi de har været på to matrikler. Det bliver så godt at blive samlet igen, have gode rammer og igen at kunne have fuld fokus på læring, trivsel og dannelse. Det næste stykke tid vil vi give den en skalle med at blive ét stort fællesskab igen, siger skoleleder Berith Bonnesen.

Pressen er velkommen til den varme velkomst af eleverne mandag d. 28.11 klokken 8.15.
 

Kort om renoveringen:

Løsningen blev undersøgt med et prøveløft, inden opgaven gik i gang. Dækkene blev presset op med hydraulik, hvorefter der blev boret huller, og etageadskillelsen blev sat fast i den endelige position med stålbjælker og bolte.

Tilbageflytningen af elever og medarbejdere er koordineret mellem Næsby Skole og By- og Kulturforvaltningen med møder hver 14. dag ud fra et system med post it-lapper under overskriften “Tilbage til Næsby Skole”. Systemet bliver normalt brugt i byggeriet og har gavnet processen, så parterne har vidst, hvad der skulle ske.

Se den originale nyhed fra Odense Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top